hello

jag längtar tillbaka till mallis.....

vekans kändis

hejj vekans kändis är ingen mindre än robyn rihanna fanty jag tycker att hon gör bra låtar och har tillå med vart med i en film som heter bring or all or not eller nåt sånt där. och om hon inte skulle bli sångerska så skulle hon bli pysolåg eller hur det stavas. å idag när jag var inne på en blogg så stogg det denna sida kan skada din data. så jag stänngde ner den på bomangen som tur va.. imorgon åker jag till ö- rike igen men jag kanske skriver där ifrån. hejdå alla läsare

kändis

här kommer lite till fakta om vekans kändis jag kommer leta på goggle om jag hitar bra bilder på kändisar kan va skådespelare.sångare, modeller och annat. så om jag kanske väljer amy diamond. så skrivaer jag lite fakta om artirsten. ni kan skriva en komentar om en kändis ni vill ska vara vekans kändis. ps. jag ska föröka lägga in många bilder.

"sött eller"

hej jag var bara tvungen & lägga in den här bilden på en kattunge. jag tänker börja ha vekans kändis så imorgon kommer en kändis fram på bloggen.

woff

idag har min dag vart bra, förutom att jag hade ont i huvedt. på vår skola har dom sploat is så roligt.......... hejdå kramar ida

shoppa

hej nu har jag vart och shoppat. jag köpte en tunika jens och lång ärmad. min syrra lärde mig några grejer så jAG SÄGER KOLLA HENNES BLOGG SOM HETER lojsansbloggisar.webblogg.se

åland så härligt

hej nu har jag kommit hem från åland vi har simmat 4 pass om dagen. min komps mådde illa på färjan jag min bästis & 2 killar (en går i min klass) vi gik upp till dansbaren mysig cowboy.. vi körde frågesport & staffet.. så roligt jag bodde på nummer 4 med jag pappa tilda andy rebeka annie och simon & tohmas nej vi bara kallade dom så för en är engelsman och svensk. vi hadde ett fotbollspass 4 simpass och 3 pingispass. så jag är ganska trött. men jag skriver kanske imorgon men jag ska shoppa med min farmor. hejdå!!!

hej

har precis kommit hem från ridningen. jag ska inte skriva så många inlägg varje dag. för jag har annat för mig. men lung jag skriver ändå väldigt mycket. i helgen åker jag till åland så kan inte skriva men skriver nog på söndan. hejdå!!!!!!!!!

hej

har precis kommit hem från ridningen. jag ska inte skriva så många inlägg varje dag. för jag har annat för mig. men lung jag skriver ändå väldigt mycket. i helgen åker jag till åland så kan inte skriva men skriver nog på söndan. hejdå!!!!!!!!!

skansen

jag tilda & christoffer.och lite av matilda......... kommer ett till inlägg sen

sjuk

hej idag är jag hemma från skolan för jag har jätte ont i magen. förlåt att jag inte har skrivit på länge vi har haft prov & sånt. denna veka har min skola EQ veka. man är i olika grupper. första dan var jag i rollspels gruppen. den var rolig. jag va mamman i teatern. pappa har precis åkt till jobbet sen kommer farmor. för hon ska passa min lillesyrra. hejdå så länge!

bloggare

Idas 4 bloggregler.. 1. skriv vad som interserar dig & andra. 2. skriv så ofta som du kan. 3. skriv personligt. 4. lägg till bilder.

inte direkt roligt...............

hej ida var det inte min roligaste fredag direkt. först när jag kom till skolan så bara vaaaa,sa jag till min sittkompis du sitter på min plats. han bara vi har byt sittplaster. tilda &valter ha byt bord. tur jag satt iella fal brevid mattis tänkte jag. sen blev valter lessen för han inte fick sitta vid vårt bord. så han fick byta till baka till sin gammla plats och mattis fick alltså flyta till hennes bord. så jag är ensam tjej i bordet. sen när jag skulle med min lillesyster till badet så skulle jag bada. men jag fick inte för jag var för liten. men i kväll ska jag i alla fall titta på lets dance.....vårt bord skrev vekobrev ja la till jordklob och sånt. hejdå frän mig!!!!!!!!!

söttt

jag som påskärring för några år sedan

sporlovet

"här är 5 tips om vad du kan göra på sportlovet" 1. bjuda kompisar som gick i din gammla klass på fest............................. 2. gå på nåt läger,på lillsved........................ 3. titta på en film och ha en riktig mys kväll.......................... 4. skriv på din blogg,om du har nån............................ 5. va utomhus med din käraste....................... själv ska jag åka till österrike med en kompis, familjen,och min kusin. hejdååååååååå

popsjärnor


en hund som jag har bott med


mitt hjärta dunkar för dig


jagg


syrran


sjukkk

hej idag kunde inte jag gå till skolan för jag mådde illa,har titta på vakna med the vocie,dom hade kenza som gjäst. idag åker min mormor hem till karlstad hejdåå ska titta på topp model

topp model

hej nu sitter jag med min kompis Tilda här. snart ska vi titta på topp model. idag har vi inte gjort nåt specielt. sen skavi på scouter.

kommit hem och kalas

hejsan alla läsare!!!!!!! nu har jag kommit hem från österrike. det tar två dagar att åka till österike, vi åker med buss ner, min farfars bror och nån som heter micael (mike) äger bussen. första dan va min syrra sjuk. hon hade 40 graders feber. aja mitt favorit ställe var kaprun, där titta vi okså på iglosar, i en var det en bar gjord av is, det fanns okså vinprovning i en. det var reklam för volvo xc hette det typ vi bor i not som heter uttendorf. vi får tre rättersmat,så jag är mätt och bellåten.min pappa har ett par jobbiga kusiner där dom är tvillingar och är typ 15 år. min pappa har fyllt 38 år idag. men släkten kom i söndags, min farbror hade fot en nu flickvän hon hette Pernilla. .jag hade inte med mig kamran men en bild i inlägget där innan är det en bild på mig föra året i österrike. hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag iösterrike inte så fin bild men


RSS 2.0